Skarpe priser på din kommende ferie

Tiden er endelig kommet – den tid vi alle har ventet på efter at have sat sit liv fuldstændigt på standby efter coronapandemien ramte hele verden. Det vi alle plejede at gøre før – nemlig at rejse blev pludseligt en umulighed. Nu er meget af verden heldigvis ved at have et godt tag på pandemien, hvilket også betyder at verden åbner mere og mere op, så det også er en mulighed igen at rejse. 

At rejse er at leve sagde H. C Andersen engang. Det tog vi alle forgivet. Livet og dets gode blev sat i perspektiv da coronapandemien brød ud, og en weekendtur eller en længere rejse, syntes at være en umuligt, og lå lige pludseligt meget langt væk fra en. Som man sad der i karantæne afskærmet fra sine nærmeste kunne man rigtig bruge tiden på at fundere over, hvor meget man egentlig savnede at rejse, og det forstærkede nok det hele lidt. Vi drømte os alle langt væk, men mulighed for at forlade Danmarks grænser så usandsynligt sort ud.

Nu er pandemien ved at aftage – i hvert fald i de fleste Europæiske lande, og det betyder også at der bliver åbnet mere op, så man kan rejse lidt igen. 

I samme ombæring er et ny rejseselskab også kommet på markedet – nemlig jeresferie.dk

Derfor skal du rejse med jeresferie.dk

jeresferie.dk er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2457 og Danmarks rejsebureau forening som er en blåstempling af et seriøst rejsebereau, som du kan være helt tryg ved at rejse med. Jeresferie.dk har de skarpeste priser på rejsemarkedet, men udover det, er der også en række andre ting som taler for at du skal booke din næste rejse via jeresferie.dk

  • Fagfolk står bag. Det er udelukkende fagfolk som står bag jeresferie.dk, og derfor kan du være sikret en successfuld ferie tilrettelagt af nogle folk, som har mange rejse i bagagen, og som ved hvad de taler om.
  • 24-timers nødtelefon. Jeresferie.dk har en 24-timers nødtelefon og derfor kan kunderne altid få hjælp og vejledning, hvis der opstår uventede problemer, som man er utryg ved.
  • Ingen skjulte gebyrer. Der findes intet værre end at booke årets ferie, og så opstår der pludseligt yderligere gebyrer, som man skal betale. Det kommer du ikke til at opleve med jeresferie.dk, da der ingen skjulte gebyrer bliver tillagt prisen på den rejse du har købt.

Med andre ord kan man altså sige, at du kan være helt tryg ved at rejse med jeresferie.dk

God tur!

 

 

Læs også Dette kan du lave på din ferie i Tjekkiet hos bhfoto.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *