Fordele ved Sole E35 crosstrainer

Indholdsfortegnelse

Sole E35

Nettofitness.dk er stedet hvor du finder ærlige, reelle og professionelle anmeldelser af diverse former for fitnessudstyr.

Det er her du kan læse dig frem til fordelene ved forskellige maskiner, og på den måde danne dit eget indtryk via eksperternes vurderinger.

Ved at følge dette link se et populært sole løbebånd her kan du komme direkte ind til Nettofitness.dks hjemmeside og surfe rundt. Men hvis du læser videre lige her kan du få et direkte eksempel på nogle af de fordele eksperterne har fundet via deres vurdering af Sole E35 crosstrainer.

Selve maskinen er blandt andet blevet kåret som Best Buy af flere forbrugersider og magasiner i USA, hvilket er lige præcis grunden til at Nettofitness.dk er blevet inspireret til at afprøve dette selv. Og her kan du læse deres vurdering.

Fordele

Der er mange fordele ved at vælge netop denne crosstrainer, men for at gøre det mere overskueligt for dig som forbruger, har vi i denne artikel valgt at lægge vægt på de 3 væsentligste, som adskiller Sole E35 fra de andre crosstrainere fra markedet.

  1. For det første fik Sole E35 crosstrianer-maskinen i 2020 indbygget Bluetooth. Dette betyder med andre ord, at du har mulighed for at kunne overføre træningsdate direkte til din smartphone eller tablet. For dig betyder dette helt konkret, at du får rig mulighed for at følge din træning samt fremskridt, hvilket kan gøre en enorm forskel for motivationen og gå på modet.
  2. En anden væsentlig fordel for Sole E35 crosstrainer-maskinen er, at svinghjulet vejer hele 11,3 kg. For dem der ikke er helt inde i hvad dette betyder for forbrugeren kan det forklares med at der gives en god jævn modstand når du bruger maskinen, og samtidig har du rig mulighed for justering.
    Udover dette vil du få følelsen af, at du står i et proffesionelt fitnesscenter med en maskine helt i topklasse, da de fire hjul glider næsten lydløst på skinnerne i mens du er i gang med træningen.
  3. Sidst men ikke mindst finder vi pedalerne på crosstraineren som en væsentlig fordel. Pedalerne er nemlig udformet med udgangspunkt i en fysioterapeuts anbefalinger, og det betyder altså at der er en 2-graders hældning, som derved reducerer belastningen på både ankler og knæ, som er den ultimative fordel for folk der er sportudøvere, og derfor ofte kan have en tendens til at overbelaste netop ankler og knæ i deres træningssessioner. Og så får du tilmed justerbare pedaler i tre forskellige niveauer, for at kunne tilpasse din træning perfekt.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *