Tid til et nyt og klassisk ur?

Få råd til det smukkeste og mest klassiske Rolex ur

Wow, tænker du måske, hver gang du stopper forbi og ser et Rolex ur. Enten fordi der er en person som bærer uret eller du spotter det i et butiksvindue. Det kan også være du falder over et på internettet. Men hver gang, så tænker du Gid det var mit ur. Men bare rolig, nu har du muligheden for at gøre drømmen til virkelighed. Netop ved at spare op og få råd til et Rolex ur. Der er mange måder, man kan gøre det på. Men du får her nogle forslag til hvordan du kan køb rolex ur og samtidig gøre en investering for livet. 

SPAR SPAR SPAR

Ja, der er ikke så meget der. Du er nødt til at finde ud af hvordan du kan spare op til uret, hvis ikke allerede pengene til uret er der. De fleste koster nok omkring to måneders løn for den almene dansker. Så hvis du ikke lige har lagt pengene til side, så kan det være at du kan bruge følgende råd til noget alligevel. 

  1. Drop shawarmaen, caffe latten, byturen med ekstra shots, dates hvor du betaler hele regningen, den ene og den anden undskyldning for at købe noget. For ellers får du ikke råd, hvis du lever på et stramt budget. Du er nødt til at kigge på, hvor du kan spare. Prøv for en kort periode at byt frokosten som du altid køber, ud med nogle rugbrødsmadder. Træn i naturen i stedet for fitness centeret, lav din kaffe hjemmefra og tag den med i en termo kop, drik mindre og gå mindre i byen i en periode, lad være med at invitere på dyre dates, måske i bare skulle tage en gåtur i frb have med en kaffe i hånden i stedet? Allerede her har du sparet meget.
  2. Opret en konto til en opsparing netop til uret. Så de resterende penge du har tilbage hver måned, kan ryge ind på kontoen.
  3. Lav en madplan og handle kun ind til det som står på planen. UUH her lover jeg, at du vil kunne spare rigtig rigtig meget. 
  4. Spar på varmen. Tag måske et tæppe på hvis du fryser og lad være at skrue op for radiatoren på fuldt blus. Vask op i hånden og drop opvaskemaskinen for en stund. De penge kunne jo gå til dit Rolex ur. Det kunne jo være dejligt, hvis du hurtigt fik de penge sparet op. 

Læs også Sådan bliver du mere autoritær på arbejdet hos bedstonline.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *