Boblekuverter er god beskyttelse under forsendelse

Når du skal sende mindre ting, og vil sikre dig, at de bliver fragtet sikkert, er boblekuverter en god mulighed at overveje. Hos BilligEmballage.dk kan du få en række forskellige muligheder for smarte løsninger med boblekuverter. Det er smart at købe et større parti, så du har, når du har brug for det, og indkøb i større partier giver også mulighed for at spare penge per boblekuvert. Du får endda fri fragt ved køb af et større parti af boblekuverter, hvis du køber for mere end 500 kr.

BilligEmballage.dk tilbyder endda deres eget mærke af boblekuverter kaldet Packair. Det er en mulighed for dig, for at få de billigste boblekuverter. Der findes flere forskellige løsninger, når du skal vælge boblekuverter:

De enkle som du kender dem

Du kan få helt enkle boblekuverter, som du sikkert kender dem. De er hvide og fås i flere forskellige størrelser. Det er en enormt billig løsning, og du kan købe flere hundrede ad gangen, så du altid har på lager, når du har behov for en boblekuvert.

De farvede der skiller sig ud

Dette ser man ikke så tit, så det er en oplagt mulighed for at skille sig lidt ud; farvede boblekuverter. Du kan fx få farverne rød, grøn, blå, gul, sort, pink, lilla og mange flere. Disse fås også i flere forskellige størrelser af pakninger på hundreder.

Det er en frisk måde at markere fx din personlige stil, eller din virksomheds brand, når en farvet boblekuvert dukker op hos modtageren. Det vil i hvert fald blive husket, da det er et mere specielt men spændende valg. Det sender signaler om, at også emballagen har du tænkt over, modsat den klassiske hvide løsning.

Miljøvenlige boblekuverter

Miljøvenlige boblekuverter er også en mulighed, og de passer perfekt til tidens tendenser. Denne type kuverter er foret og har et indvendigt lag, der har vandafvisende effekter. Det er smart, hvis du skal sende noget, der er sart i forhold til vand. De miljøvenlige boblekuverter er burne i farven, og har derfor et udtryk af en mere rustik og gammeldags retrostil, som også er meget oppe i tiden i øjeblikket.

Send derfor de helt rigtige signaler til modtageren, ved at vælge den miljøvenlige løsning, så du viser, at du tænker på klimaet, miljøet og bæredygtighed.

Uanset hvilken type boblekuvert, du vælger, er du sikker på at fragte dine ting sikkert og beskyttet, så de ikke tager skade under forsendelsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *