Hvorfor er massage så vigtig for din sundhed?

Der er mange sundhedsmæssige fordele ved at få massage igennem en professionel Massør. Herunder vil vi komme med 5 gode grunde, der følger med at få massagebehandlinger.

Godt til stillesiddende arbejde

De fleste mennesker har at gøre med en eller anden form for kropsrelaterede stresssymptomer.  Disse har ofte en tendens til at manifestere sig i skuldre og nakke. Derfor skal man passe ekstra meget på, hvis man til dagligt arbejder ved et skrivebord eller med stillesiddende arbejde generelt. Mere avancerede former for kropsrelaterede stresssymptomer viser sig ofte som smerter eller svaghed i lænden og gluten, som netop af forårsaget af disse længerevarende siddeperioder.

Massage kan være med til at modvirke denne ubalance, som er forårsaget af siddende arbejde. Dette betyder, at du kan bevare dit skrivebordsjob længere, ​​så længe du blot får regelmæssigt massage.

Letter muskelsmerter

Har du ømme muskler? Massageterapi kan hjælpe dig. Massage øger og forbedrer cirkulationen i kroppen. Ligesom at gnide din albue, når du banker på den, hjælper det med at lindre smerten. En undersøgelse har tidligere vist, at fordelen ved massage, kan være ligeså så effektiv som andre behandlingsmetoder til kroniske rygsmerter.

Lindrer angst og depression

Menneskelig berøring i en sammenhæng, der er sikker, venlig og professionel, kan være utrolig terapeutisk og afslappende. Kvinder, der er diagnosticeret med brystkræft, der modtog behandling gennem massage tre gange om ugen, rapporterede at være mindre deprimerede og mindre vrede, ifølge en undersøgelse. Og i en anden undersøgelse viste, at patienter, der var deprimerede og ængstelige, var meget mere afslappede og glade og havde reduceret stressniveauer efter at have fået en massagebehandling.

Forbedrer søvn

Ikke kun stimulerer fordelene ved massage til en afslappende søvn, men det hjælper også dem, der ellers ikke kan hvile behageligt og sove ordentligt om natten. Massage fremmer afslapning og søvn hos dem, der gennemgår kemoterapi eller strålebehandling. Massage kan sågar også hjælpe spædbørn med at sove mere, græde mindre og være mindre stressede. Selv hvis forældre vil gøre det selv, kan det nemt opnås naturligt. Der er ikke rigtig en bestemt teknik. Uanset hvad forældre normalt gør for at berolige deres baby, vil det være effektivt med en massagebehandling.

Lindrer hovedpine

Næste gang en hovedpine rammer, skal du prøve at booke en massage. Massage nedsætter hyppigheden og sværhedsgraden af ​​spændingshovedpine. En undersøgelse har tilmed vist, at blot en enkelt massagebehandling kan øjeblikkeligt påvirke opfattet smerte hos patienter med kronisk spændingshovedpine.

1 tanke om “Hvorfor er massage så vigtig for din sundhed?”

  1. Enguidetilsundhed.dk – Konge artikel, Glemte jer helt, men som altid god læsning – og jeg er tilbage De kærligste hilsner. Vilma A. G.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *