En guide til sundhed og velvære

Sundhed og velvære er en vigtig ting i livet, for at man har det godt med sig selv. Der findes jo intet bedre end at købe nogle ordentlige og gode produkter, som kan øge ens velvære markant. Men hvor får man egentlig fat i gode, sunde og naturlige produkter? Vi har lavet en guide, som tager dig igennem nogle vigtige punkter. 

BellaShop.dk er webshoppen for dig, som ønsker at handle produkter til sundhed og velvære. Bellashop har alt hvad hjertet begærer, når det kommer til skønhed og velvære, og så er alle deres produkter naturlige og økologiske. 

Et miljøvenligt valg

BellaShop.dk leverer pakker rundt døgnet rundt, 365 dage om året med GLS. Oveni det så har de 31 dages fuld returret, hvis produkterne som du har købt, ikke falder i god jord. Hos Bellashop kommer næsten alle varer i en genbrugelig emballage, som er skånsom for miljøet og formindsker co2 udslippet. 

Alt i ansigtspleje

Bellashop har alt i ansigtspleje, og fører kun gode mærker af kvalitet. Det er vigtigt at skåne huden i ansigtet, da den er tyndere end andre steder på kroppen – og er derfor automatisk mere udsat. Det er rigtig vigtig du er ekstra opmærksomhed på hvad du smørrer i ansigtet. Hos Bellashop finder du gode produkter, som er naturlige og økologiske, og du kan med god samvittighed bruge dem i dit ansigt. 

Når produkterne er naturlige og økologiske betyder det altså at produkterne er fri fra parfume, parabener, E-mærker og andre ubehagelig kemikalier, som man ellers kan finde i sådanne produkter. 

Bellashops sortiment inde for ansigtspleje består af almindelige cremer, til specifikke og sjældne olier med beviste positive effekter på ansigtet, uden at du behøver frygte udslæt, rødme eller irriteret hud, som ellers kan forekomme, når man benytter sig af produkter, som bestemt ikke er naturlige. 

Bellashop har ikke kun gode, naturlige og økologiske produkter til ansigtet. De har produkter til både mænd og kvinder, og indenfor katergorierne: Hårpleje, Make Up, Dufte, Helse, Spa og hygiejne. Ja listen er lang, og du skulle helt sikkert nok kunne finde noget, som falder i din smag, hvis du ønsker at gøre noget godt for dig selv og din krop. 

Bellashop fører anerkendte mærker som Pudderdåserne, Pouri, The Organic Pharmacy, Ægte Eau De parfum og så videre. 

Det er vigtigt at man tænker sig grundigt om, når det kommer til skønhedsprodukter, da man kan udvikle astma og allergi ved brug af produkter, som indeholder parfume og parabener. Derfor er Bellashop altså det sikre og sunde valg, når det kommer til skønhed og velvære. 

5 tanker om “En guide til sundhed og velvære”

  1. Godt gået Enguidetilsundhed.dk
    Det er ikke så ofte at jeg følger med på blogs, men denne her vil jeg da bestemt følge med på! 😛
    Rigtig god dag, Viggo

  2. Enguidetilsundhed.dk Fedt, Jeg har nogle emner jeg godt gad at læse om hos jer. Er det muligt at komme med anbefalinger til jeres næste artikler? ;-P På forhånd tak, Emilie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *