Find den perfekte træningsform til dig

Indholdsfortegnelse

Træning

Når man taler om at man gerne vil have en sund livsstil burde det ikke kun indebære en sund og varieret kost. Det skulle meget gerne indeholde noget træning i din hverdag. Hvordan man får sin træning ind er i og for sig irrelevant, men der er tit mange dårlige undskyldninger når det kommer til at få trænet. Derfor vil vi her komme med et program til dig der altid kommer med dårlige undskyldninger og til dig som mangler motivation til at komme videre med den sunde livsstil.

2 split program

2 split programmet er som det lyder et program der deler kroppen op i to, når man taler om styrketræning. Der er flere måder at dele kroppen op i to på og det kommer helt og holdent an på hvad du som klient ønsker at opnå og hvordan man kan lide at træne frem for alt.

2 split programmet er et oplagt træningsprogram til dig der ønsker at øge antallet af træninger, samt at kunne fokusere mere på hver enkel muskelgruppe end hvis du eksempelvis laver et fullbody program. Du vil gå mere i dybden med en enkelt muskelgruppe og derved have tid til at lave flere øvelser der er knyttet til denne muskelgruppe. Hvis man fokuserer på de større muskelgrupper som foreksempel baller og lår (som mange kvinder har stor fokus på) så sikrer man sig også en høj forbrænding. Det er nemlig her at det kræver en masse energi at træne.

Fordele

 • Som vi allerede har været inde på er det en fordel at man deler kroppen i to og herved kan fokusere på enkelte områder af kroppen.
 • En anden væsentlig fordel er at du kan træne flere gange end ved et fullbody program. Ved at du kan træne flere gange opnår du også at kunne forbrænde mere energi og dette vil hermed også øge din fedtforbrænding.
 • Sidst men ikke mindst er det en essentiel fordel at dine muligheder for muskelvækst samt styrkefremgang er større ved at have delt din krop op i to.

Så hvis du synes at et 2 split program lyder som noget for dig, så skal du blot følge linket her 2 split program. Du vil herefter komme et skridt tættere på dit helt eget skræddersyede trænings program som passer specifikt til dig, din krop, dine behov og dine fremtidige mål. Du vil komme til at kunne se resultater hurtigere end du kunne tør drømme om.

7 tanker om “Find den perfekte træningsform til dig”

 1. Konge artikel, Enguidetilsundhed.dk
  Jeg har nogle emner jeg godt gad at læse om hos jer. Er det muligt at komme med anbefalinger til jeres næste artikler? ;-P Venligste hilsner fra, Aksel N.

 2. Heey – Enguidetilsundhed.dk
  Fed titel: “Find den perfekte træningsform til dig” 😀 Sjov til side så var det en fin omgang læsning 😛
  På forhånd tak. Emma

 3. Hej, Enguidetilsundhed.dk
  Glemte jer helt, men som altid god læsning – og jeg er tilbage 🙂
  Med venlig hilsen. Johan F.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *