To måder du kan leve sundere på

Der er faktisk de færreste af os der ikke går og selv føler at vi godt kunne leve lige en smule sundere – det ligger til os alle sammen, vi er sjældent tilfredse med stilstand og hvis ikke vi kommer frem, så føler vi på sigt bare at vi lever lige så usundt som vi plejer – det har i høj grad noget med vores mentale velvære at gøre.

Mange af os ved godt at vi lever sundt, men kunne alligevel godt tænke os at tage den til det ekstra niveau, da velvære ikke er noget man kan få for lidt af. Der findes et hav af forskellige måder at leve sundere på, men denne artikel griber fat i den mere mentale del af et sundt liv – for det er nemlig mindst lige så vigtigt.

Det mentale velvære – at være glad

Mentalt velvære er noget mange mennesker i dagens Danmark går og bakser lidt med, de fleste af os går og slår os selv oveni hovedet over ting vi skulle have gjort anderledes eller ting vi ville ønske at vi havde fået gjort. 

Istedet for at acceptere at du hakker ned på dig selv kunne du med fordel gøre de ting du tænker på – det er nemlig aldrig forsent og ved at gøre det (bedre sent end aldrig) stopper slagene oveni hovedet også automatisk. 

Det er ofte derfor at man ser disse \’go-getter\’ mennesker have et så godt mentalt velvære, de prøver de ting og overvejelser som de går med af, og tester tesen. Hvis ikke du tester tesen kan det være svært at finde ud af om du havde ret- og dermed at lukke den mentale dør igen. 

Hvis du i sandhed vil være glad

Så skal du spise sundt og nærende mad, smile en masse og finde en hobby der også er sund for dig – som eksempelvis golf, hvor du kan købe rigeligt Golfudstyr på siden, det er nemlig altid rart at kunne udvide sin hobby på en eller anden facon. 

Ved at have en hobby der også holder dig sund behøver du ikke slå dig selv oveni hovedet over at du ikke kan lide at dyrke motion, når det er din hobby opdager du sjældent at du får sved på panden, fordi du har for travlt med at have det sjovt – og det er egentligt det hele livet handler om, at have det sjovt mens man er god ved sin krop.

4 tanker om “To måder du kan leve sundere på”

  1. Fedt – Enguidetilsundhed.dk Ift. To måder du kan leve sundere på, hvor har i så de oplysninger fra. Jeg har oplyst min email adresse og i må meget gerne lige vende tilbage snarest. 😛
    Eva

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *